OVERZICHT VAN DE PRODUCTEN

PATE

patenatuurbulkklein1

Onze authentieke ambachtelijke vervaardigde gebakken patés zijn een echte snijvaste specialiteit. Je hebt ze in verschillende smaken en vormen zoals o.a. “Gebakken Kippenpaté” 100 % KIP. Lees verder...

DIVERSE VLEESWAREN

vleesbroodklein1

BUVA produceert eveneens ambachtelijk vleesbroden die vervaardigd worden uit varkensvlees en uit kippenvlees. Ook de kippen vleesbroden van bij Buva zijn 100 % KIP.
Lees verder...

WORSTEN

worstklein1

BUVA vervaardigd zowel de bloedworsten als witte worsten. Vanaf april tot eind september is er eveneens een BBQ worsten mix te verkrijgen. Lees verder...

VOORGESNEDEN

kipblokpaté

De producten van BUVA zijn verkrijgbaar in consumenten verpakking. BUVA heeft een eigen slice afdeling. Zo wordt optimale versheid gegarandeerd. Lees verder...

BALKENBRIJ

balkenbrijklein1

De balkenbrij wordt nog op een ambachtelijke wijze gemaakt net zoals onze grootouders deden. Hij is ook erkend als streekproduct! Het is een seizoensgebonden product dat verkrijgbaar is van september tot april.
Lees verder...

WERKING VAN DE PATE EN BALKENBRIJ

De paté wordt uit de oven gehaald.

atelier2

De paté wordt handmatig afgevuld.

werkingpate

 

balkenbrijproductie

 

atelier5

 

atelier7

 

atelier6

De balkenbrij wordt nog op ambachtelijke wijze gemaakt net zoals onze grootouders deden. Hij is ook erkend als streekproduct!
Het is een seizoensgebonden product dat verkrijgbaar is van september tot april.

DE PRODUCTEN WORDEN AMBACHTELIJK VERVAARDIGD

COMBINATIE VAN ENERZIJDS VAKKENNIS EN ANDERZIJDS DE LANGE ERVARING

 

Buva staat borg voor de uitstekende kwaliteit van de gebruikte grondstoffen. Kwaliteitscontrole is er permanent, vanaf de aankomst van de basisproducten met tussencontrole van iedere bewerking, tot en met een secure eindcontrole. Aan hygiëne voor, tijdens en na verwerking wordt de grootste aandacht geschonken. Buva is IFS en ACS gecertificeerd.

Buva heeft twee erkende streekproducten :
Balkenbrij op Grootmoeders wijze en Gebakken Paté.
Dit is zowel voor Buva als voor de klant een erkenning dat de producten bij Buva al meer dan 25 jaar op ambachtelijke wijze en met de meeste zorg vervaardigd worden.

BUVA Vleeswaren bvba is een familie bedrijf waar men ambachtelijke fijne vleeswaren produceert met de nadruk op “ambachtelijk” !
De producten worden nog handmatig afgevuld in vormen en gebakken in de oven. BUVA heeft een eigen slice afdeling. Op deze manier staat BUVA borg voor de kwaliteit en optimale versheid van haar producten.
Je herkent de producten van BUVA aan hun vorm en smaak.

Eens BUVA geproefd is altijd BUVA!

top