Balkenbrij op Grootmoeders wijze

paté | vleesbrood | worsten | balkenbrij | voorgesneden producten

 

balkenbrijblok2

 


Balkenbrij op Grootmoeders wijze


De balkenbrij op grootmoeders wijze ook wel „Kwet, Losse bloedworst, Beuling of Pensding“ genoemd, wordt gemaakt op de wijze zoals onze grootouders dat deden.

Het varkensvlees wordt gekookt in een open ketel met toevoeging van zuiver boekweitmeel en typische kruiden. Hierdoor bekomen we de echte balkenbrij van vroeger met zijn lekkere fijne zachte smaak.
De balkenbrij op grootmoeders wijze is een erkend streekproduct.

Het is een seizoensproduct dat te verkrijgen is van begin september tot einde maart.

Gewicht ± 2 Kg

 

balkenbrijvoorgensedensite

 


Balkenbrij voorgesneden

De balkenbrij is eveneens verkrijgbaar in voorgesneden verpakkingen.

Gewicht 250 g e
 

top